• aktie 1

  Houdt u ook net zo van chocolade als wij doen?

  Klik dan snel verder. We vertellen u graag meer over wie wij zijn, hoe we werken en wat ons kwaliteitslabel inhoud.

 • aktie 1

  Maar er is meer

  Via onze site kunt u zich ook verdiepen in de geschiedenis van chocolade, chocolade uitjes checken en chocolade weetjes opdoen.

 • aktie 1

  Spreekbeurt

  En ben je van plan een spreekbeurt over chocolade te geven? Ook dan kan Marchoc je op weg helpen. We hebben namelijk een heuse 'spreekbeurtkoffer'...

Dagelijks vullen wij ons assortiment aan met exclusieve producten.

 • het bedrijf

  door de jaren heen

  Chocolaterie Marchoc is een familiebedrijf

  Begin jaren '80 beginnen Cor en Marc de Roos in Etten-Leur onder de naam Codyma. Al snel bouwen ze in binnen- en buitenland een naam op. Dit vooral met zeefruit en bonbons van echte Belgische chocolade.

   

  In 2002 wordt Codyma, ondertussen gevestigd in Breda, verkocht aan derden en Marc begint met de oprichting van Marchoc. Marchoc produceert kwalitatief hoogstaande chocoladeproducten tegen scherpe prijzen. Sinds 2006 is Marchoc in bezit van het HACCP certificaat, en in 2009 behaalde Marchoc het BRC certificaat.

  Kwaliteit & efficiency

  Marchoc werkt met relatief weinig personeel. Daartegenover staat een groot modern machinepark. Door deze manier van produceren heeft Marchoc zich kunnen ontwikkelen tot een zeer flexibele producent, die korte levertijden kan garanderen. Dit in combinatie met jarenlange ervaring maakt Marchoc tot een ideale zakenpartner, waarbij kwaliteit voorop staat.

 • kwaliteit

  dat is chocolade

  Marchoc stelt hoge eisen aan de kwaliteit van zijn assortiment

  Daarom werken we uitsluitend met de beste Callebaut chocolade. Maar ook aan de afwerking besteden we veel tijd en aandacht. Zo worden veel van onze artikelen handmatig ingeschilderd en opgespoten.

   

  Een veilig product

  Sinds 2006 is Marchoc in het bezit van het HACCP certificaat. In 2009 is het BRC certificaat behaald. Het certificaat geeft u de zekerheid dat Marchoc het productieproces optimaal beheerst en dat er

  in onze producten geen stoffen aangetroffen kunnen worden die er niet thuishoren. De productveilgheid wordt dus gegarandeerd.

   

  Jaarlijks brengt de certificerende organisatie DNV Marchoc een bezoek waarbij de systematiek beoordeeld wordt. Aan de hand van die resultaten wordt het certificaat verlengd of ingetrokken.

   

  Marchoc werkt tot slot uitsluitend met gecertificeerde leveranciers.

 • verkoop

  diverse producten

  Zo regelen we dat

  Marchoc levert haar producten vooral aan de retailmarkt, van heel grote supermarkten tot aan kleine zelfstandigen. We werken hiervoor nauw samen met onze partner Elvee. Elvee zorgt ervoor dat zodra onze chocolade van de band rolt, ze op een goede manier en snel in de winkels terechtkomt. Dat doen we niet alleen onder eigen label. We maken ook diverse producten onder de naam van Elvee of onder het private label van de supermarkt zelf.

   

  Iedereen houdt ervan

  Marchoc heeft een heel brede klantenkring. We leveren aan grote supermarkten, maar ook rechtstreeks aan

  bakkerijen, slijterijen en snoepwinkels. Tot slot weten ook andere bedrijven ons steeds vaker te vinden. Want wie wil zijn gasten of medewerkers nu niet verwennen met een lekkere en persoonlijke attentie?

   

  Wilt u een persoonlijke wikkel laten ontwerpen? Onze relatie Chocovue is u graag van dienst met het ontwerpen van een persoonlijk wikkel.

 • verpakking

  de mogelijkheden

  Van doosjes tot kokers

  Marchoc biedt diverse verpakkingsmogelijkheden:

  • standaard doosjes van 250 gram
  • plastic doorschijnende zakjes van 200 gram
  • letterdoosjes voor de luxe Sinterklaasletters
  • plastic kokers voor 'holgoed' figuren als Sinterklaas en paashaas
  • eigen verpakking gevuld met onze bonbons of seizoensartikelen

   

  En wilt u de verpakking liever zelf verzorgen? Marchoc levert de chocolade graag in bulk aan.

  Wilt u meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de vele mogelijkheden en minimumafname te bespreken.

 • chocorubriek

  wist u dat?...

  Wist u dat...

  • de soort chocolade die u eet, vertelt wie u bent? Zo zijn liefhebbers van donkere chocolade probleemoplossers. En houdt u van witte chocolade, dan heeft u een groot rechtvaardigheidsgevoel.
  • chocolade pas verslavend werkt, als u meer dan 11 kilo per dag eet?
  • chocolade stoffen bevat die hartziekten en kanker helpen voorkomen?

  En zo bestaan er nog veel meer feiten en fabeltjes over chocolade. Hier vindt u ook een aantal interessante links. Daarnaast heeft Marchoc een paar leuke choco uitjes voor u geselecteerd. Wilt u een tip met ons delen, laat het weten! We voegen hem graag toe.

Er wordt gewerkt met de beste chocolade gemaakt van verse en pure ingrediënten.

 • marchoc

  assortiment
  Bonbons

  Marchoc is vooral gespecialiseerd in het maken van overheerlijke bonbons. Elk met zijn eigen, specifieke smaak en geschikt voor alle gelegenheden. Verder produceert onze chocolaterie allerlei massieve chocolade en seizoensartikelen.

  Bonbons
 • marchoc

  assortiment
  Van Sint tot paashaas

  Marchoc speelt graag in op de verschillende seizoenen. Zo produceren we voor 5 december de orginele Sinterklaasletter (200gr). Maar we maken ook luxe opgemaakte letters, grote en kleine Sinterklazen en zwarte Pieten. Gevuld of ongevuld. Voor de kerstperiode hebben we diverse kerstkransjes en kerstklokjes en voor Pasen natuurlijk een ruim assortiment paashazen.

   

  En of we het nu hebben over Sinterklazen, kerstklokjes of gewoon lekkere chocolade, alle artikelen zijn te verkrijgen in de smaken melk, puur en wit.

  Van Sint tot paashaas
 • marchoc

  assortiment
  Met liefde gemaakt

  Dat Marchoc met liefde produceert, kunt u zien aan de ingrediënten die we gebruiken. Zo kiezen we altijd voor de beste Callebaut chocolade, eventueel gecombineerd met verschillende vullingen.

   

  Maar ook aan de afwerking besteden we veel aandacht. Zo worden de 'holgoed' figuren als de Sinterklaas en paashaas handmatig ingeschilderd. En ook de luxe Sinterklaasletters decoreren en spuiten we handmatig op.

  Met liefde gemaakt
 • Marchoc

  assortiment
  Meer weten?

  Dit alles is slechts een greep uit ons assortiment. Wilt u meer weten of hebt u een specifieke vraag, aarzel niet contact met ons op te nemen. We helpen u graag verder op weg!

   

  Meer weten?

Een spreekbeurt over chocolade?
Wij helpen jou graag verder!

spreekbeurt

aan de slag...

Een spreekbeurt over chocolade?

We helpen je! Weet je hoe chocolade is ontstaan? Uit welke grondstoffen het bestaat en hoe die groeien? En wat moet er eigenlijk gebeuren voordat jou paashaas in de winkel ligt? Kortom, er is genoeg te vertellen over chocolade en Marchoc helpt jou graag op weg.

 

We hebben een aantal handige links verzameld naar sites waar je alle relevante informatie kan vinden. Maar ook hebben we een speciale 'spreekbeurtkoffer' samengesteld die je mag lenen. Deze koffer bevat een echte (gedroogde) cacaovrucht, enkele chocolade vormen en een Callebaut kalender met mooie, grote foto's.

 

Daarnaast zitten er potjes in gevuld met cacaobonen, lecithine, galletjes chocolade, suiker, etc. Je kunt de koffer bij ons ophalen tegen een borg van €50,-. Die borg krijg je natuurlijk weer terug zodra je het koffertje weer bij ons afgeleverd hebt.

 

Aan de slag

Hier alvast wat leuke sites boordevol informatie:

Chocolade op Wikipedia
Alles over deze lekkernij
Chocolade spreekbeurtpagina

Marchoc heeft veel creative ideeën in huis
neem vrijblijvend contact met ons op

test test test testtest testtest testtest testtest testtest testtest testtest test

contact

stel een vraag

 

 

 

Chocolaterie Marchoc

Franse Akker 4 • 4824 AK Breda

telefoon

076-5425226

Stel een vraag

Uw e-mail *
Uw vraag